Despre noi

Proiectul In Medias Res (În Miezul Lucrurilor) a fost demarat plecând de la faptul că o carte care nu este citită, practic nu există.

Am cunoscut pe internet mai mulţi autori, de o valoare incontestabilă, în plină afirmare, care şi-au publicat cărţile în regie proprie, la diverse edituri, într-un tiraj redus. Dintre acestea prea puţine au intrat în librării, restul fiind distribuite de autori.

„Clubul nostru de lectură” pune la dispoziţie un spaţiu on line pentru publicarea gratuită de cărţi sub formă de ebooks, accesibile cititorilor tot în mod gratuit. Inclusiv a unor cărţi tipărite pentru care autorul nu mai are nici o obligaţie faţă de editură sau are acceptul acesteia.

Selecţia autorilor ce vor fi invitaţi să publice ne va aparţine.

Manuscrisele vor fi prezentate în limba română sau în  engleză/franceză în MSWord cel puţin versiunea ’97, format A5, la un singur rând, cu fontul „Times New Roman” 12 . Greşelile gramaticale şi exprimările inadecvate precum şi neutilizarea, când este cazul, a diacriticelor care se regăsesc în „Symbols” (Times New Roman), vor atrage refuzarea lucrărilor.

Fiecare autor va răspunde de conţinutul propriilor cărţi şi de eventuale relaţiile contractuale cu alte edituri.

În încheiere trebuie aduse mulţumiri Domnului Radu Morariu fără de care acest proiect nu ar fi fost implementat.

dr.ing. Gorun Manolescu cercetător  ştiinţific I

Lasă un răspuns